Så et frø…

 

Tenk et øyeblikk på en tomatplante. Se for deg den vakre, friske planten, som kan bære over hundre tomater. Hva er utgangspunktet for denne vidunderlige gaven fra naturen? Jo, sannheten er at vi er nødt til  å starte med et lite, tørket frø. Frøet ser verken ut som eller smaker som en tomatplante. Hvis du ikke visste bedre, ville du ikke ha trodd at det kunne bli en tomatplante. 

Men la oss nå si at du sår dette frøet i fruktbar jord, vanner det og lar solen skinne på det. Når det første lille skuddet dukker fram, tramper du ikke på det og sier "Nei, det der er ikke noen tomatplante". Du ser nok  heller på det og sier; "ojsann! her skjer det noe". Og så fryder du deg over hvordan planten vokser. Hvis du fortsetter å vanne planten, luker og passer på at den får  masse sol, får du med tiden kanskje en tomatplante med over hundre deilige tomater. Alt sammen på grunn av et bittelite frø.

På samme måten er det når du skal skape deg en ny virkelighet. Jorden du planter i, er underbevisstheten din. Frøet er den nye affirmasjonen. Opplevelsen som ligger foran deg, finnes i det bittelille frøet. Du vanner det med affirmasjoner. Du sender solstråler og positive tanker mot det. Du luker i hagen ved å hive ut alle de negative tankene som dukker opp. Og når du får øye på det første lille beviset, tramper du ikke på det og sier "Du er ikke bra nok". I stedet betrakter du det første gjennombruddet og sier gledesstrålende"Se, her kommer det" det virker! Deretter ser du hvordan det vokser og gror. Du er deg bevisst at dette er et ønske du hadde, som ble til virkelighet…

 

Er du flink til å luke ut de negative tankene?

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende