Det er lenge siden jeg har vært innom bloggen nå, men jeg må innrømme at jeg har savnet det å skrive. Jeg har også savnet alle de koselige menneskene jeg har møtt her skal vite. Jeg har vært svært opptatt med foto, jobb, og trening det siste året. Jeg hadde satt meg et mål og det var at jeg skulle ha en egen fotoutstilling, og det har jeg hatt (har) jeg denne mnd.
Det har gått over all forventning, og har hatt utrolig mange innom utstillingen, og jeg har solgt en hel del bilder. Jeg har også fått noen av bildene mine i en årsbok som har blitt gitt ut :)

Ellers har vi nettopp kommet hjem i fra Tenerife hvor vi har feiret julen sammen 16 stk i fra familien. Det ble en brå overgang å gå i fra den varmen til kulden her i Stavanger med masse snø.
Det har vært noen fantastiske dager som jeg kan leve lenge på…

Det er ikke pakker og mat som betyr mest, men tanken på dem man er glad i. Det å kunne tilbringe tid sammen med familien min betyr mer enn noe annet. Latter, humor og glede betyr så utrolig mye, og for ikke å snakke om samholdet i familien. Minnene skal lagres :)

Nå lurer jeg på hvordan du har det?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende